Kijken met een andere visie

Door naar vastgoed te kijken vanuit een conceptuele bril, zonder daarbij te worden beperkt door de huidige situatie, ontstaan nieuwe kansen. Deze kansen kunnen eenvoudig worden omgezet in concrete uitgangspunten door te kijken naar de bestemming, bouwkundige uitgangspunten, de (lokale) marktomstandigheden en de investering die nodig is om passende invulling te realiseren. Door deze in 1 financieel cashflow model overzicht uiteen te zetten ontstaat direct inzicht in de kansen.

Niet passief maar actief
Niet investeren of een afwachtende houding aannemen is in de meeste gevallen onverstandig en uitstel van potentiële inkomsten. Immers zal er dan geen verandering plaats vinden in de situatie.

SW² Vastgoed kan u helpen te zoeken naar conceptuele en concrete oplossingen door een quickscan uit te voeren op uw vastgoed, zodat er gezamenlijk met u kan worden gekeken naar de mogelijkheden. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op of stuur een mail. Wij kunnen dan samen kijken of wij met u, aldan niet op basis van regie, concrete invulling kunnen geven aan uw oplossing.

Fris, verhelderend en een nieuwe kijk op uw vastgoed.
Wij zetten alle kansen voor u uiteen in een beknopt onderzoek met kwalitatieve en kwantitatieve uitgangspunten inclusief financiële paragraaf.

Bel voor meer informatie +31(0)40 41 00 424

E-mail

Stuur een bericht naar info@sw2vg.nl

Bel

Stuur een bericht naar tel: +31 (0)40 41 00 424

Contact

Leenderweg 258,
5644AD EINDHOVEN

Onze projecten

Wij van SW² Vastgoed bieden u verschillende projecten. Momenteel worden er veel nieuwbouw en herontwikkeling projecten uitgevoerd die passen bij SW² Vastgoed. Samen met particuliere beleggers, beleggingsfondsen of institutionele beleggers zorgen wij voor de ontwikkeling en bouw van prachtige projecten. Neem een kijkje naar onze laatste ontwikkelingen!

Naar projecten

Beleg in vastgoed

Wilt u beleggen in vastgoed? Wij helpen u graag verder. Steeds vaker wordt er gekozen om te beleggen in vastgoed. Dit omdat er momenteel een hoog rendement uit te halen valt door de economische omstandigheden. En dat allemaal met een relatief lage investering. Beleggen in vastgoed is een tastbare belegging. Voor veel mensen is dit een groot voordeel. Wij van SW² Vastgoed zijn specialist op het gebied van vastgoedontwikkeling. Wilt u ook beleggen in vastgoed? Neem dan contact met ons op!

Naar beleggen

Concepten

Onze aanpak is het zoeken naar commerciële kansen die in elk gebouw verscholen liggen. We beoordelen voor u de vastgoedmogelijkheden. Dit zonder beperkt te worden door de huidige woningmarkt en economische omstandigheden. Zo ontstaan er nieuwe kansen. Deze kansen kunnen eenvoudig worden omgezet in concrete uitgangspunten door te kijken naar de bestemming, bouwkundige uitgangspunten, de (lokale) marktomstandigheden en de investering die nodig is om passende invulling te realiseren. Wij zetten alle vastgoedmogelijkheden voor u uiteen in een beknopt onderzoek met kwalitatieve en kwantitatieve uitgangspunten.

Naar concepten