Boschstraat 121 / Korte Boschstraat 2, Breda

Een karakteristiek pand uit 1900, een in het oog springende locatie en een authentiek verhaal. Met veel enthousiasme hebben wij dit pand volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een opvallende en in het oog springende horecaonderneming met daarboven 4 appartementen.

Project
Boschstraat 121 / Korte Boschstraat 2, Breda

Disciplines
Ontwerp en renovatie

Projectomschrijving
Aan een van de drukste winkelstraten van Breda is een oud herenhuis omgevormd tot één grote horecaonderneming met daarboven 4 appartementen. De horeca ruimte is volledig vernieuwd en opgeknapt voorheen zat hier Fop Sjop. Zo zijn de ramen voorzien van dubbelglas en deels nieuwe kozijnen of gerenoveerd met speciaal monumentenglas. De appartementen zijn volledig gerenoveerd en voorzien van moderne apparatuur.

Ga terug

E-mail

Stuur een bericht naar info@sw2vg.nl

Bel

Bel ons via T: +31(0)40 41 00 424

Contact

Leenderweg 258,
5644AD EINDHOVEN

Onze projecten

Wij van SW² Vastgoed bieden u verschillende projecten. Momenteel worden er veel nieuwbouw en herontwikkeling projecten uitgevoerd die passen bij SW² Vastgoed. Samen met particuliere beleggers, beleggingsfondsen of institutionele beleggers zorgen wij voor de ontwikkeling en bouw van prachtige projecten. Neem een kijkje naar onze laatste ontwikkelingen!

Naar projecten

Beleg in vastgoed

Wilt u beleggen in vastgoed? Wij helpen u graag verder. Steeds vaker wordt er gekozen om te beleggen in vastgoed. Dit omdat er momenteel een hoog rendement uit te halen valt door de economische omstandigheden. En dat allemaal met een relatief lage investering. Beleggen in vastgoed is een tastbare belegging. Voor veel mensen is dit een groot voordeel. Wij van SW² Vastgoed zijn specialist op het gebied van vastgoedontwikkeling. Wilt u ook beleggen in vastgoed? Neem dan contact met ons op!

Naar beleggen

Concepten

Onze aanpak is het zoeken naar commerciële kansen die in elk gebouw verscholen liggen. We beoordelen voor u de vastgoedmogelijkheden. Dit zonder beperkt te worden door de huidige woningmarkt en economische omstandigheden. Zo ontstaan er nieuwe kansen. Deze kansen kunnen eenvoudig worden omgezet in concrete uitgangspunten door te kijken naar de bestemming, bouwkundige uitgangspunten, de (locale) marktomstandigheden en de investering die nodig is om passende invulling te realiseren. Wij zetten alle vastgoedmogelijkheden voor u uiteen in een beknopt onderzoek met kwalitatieve en kwantitatieve uitgangspunten.

Naar concepten