Wijnstraat 148, Dordrecht

Om de hoek van het de Maas gelegen aan de Wijnhaven hebben wij een historisch object gerenoveerd naar diverse appartementen. Het pand is voorzien van vele karakteristieke details die eigentijdse karakter in stand houden. Deze mochten absoluut niet verloren gaan!

Project
Wijnstraat 148, Dordrecht

Disciplines
Onderhoud en renovatie

Projectomschrijving
Dit prachtige karakteristieke pand is tijdens de renovatie voorzien van een souterrain (een nieuw dak), nieuwe balkons, nieuwe kozijnen en dubbel glas. Tevens hebben wij de voegen op de gevel geheel vernieuwd en hebben wij het pand voorzien van vloer-, wand- en plafondisolatie. Intern hebben wij het object geheel voorzien van het nodige onderhoud en een nieuwe moderne inrichting. Appartementen aan de achterzijde hebben een prachtig uitzicht over de Wijnhaven.

Ga terug

E-mail

Stuur een bericht naar info@sw2vg.nl

Bel

Bel ons via T: +31(0)40 41 00 424

Contact

Leenderweg 258,
5644AD EINDHOVEN

Onze projecten

Wij van SW² Vastgoed bieden u verschillende projecten. Momenteel worden er veel nieuwbouw en herontwikkeling projecten uitgevoerd die passen bij SW² Vastgoed. Samen met particuliere beleggers, beleggingsfondsen of institutionele beleggers zorgen wij voor de ontwikkeling en bouw van prachtige projecten. Neem een kijkje naar onze laatste ontwikkelingen!

Naar projecten

Beleg in vastgoed

Wilt u beleggen in vastgoed? Wij helpen u graag verder. Steeds vaker wordt er gekozen om te beleggen in vastgoed. Dit omdat er momenteel een hoog rendement uit te halen valt door de economische omstandigheden. En dat allemaal met een relatief lage investering. Beleggen in vastgoed is een tastbare belegging. Voor veel mensen is dit een groot voordeel. Wij van SW² Vastgoed zijn specialist op het gebied van vastgoedontwikkeling. Wilt u ook beleggen in vastgoed? Neem dan contact met ons op!

Naar beleggen

Concepten

Onze aanpak is het zoeken naar commerciële kansen die in elk gebouw verscholen liggen. We beoordelen voor u de vastgoedmogelijkheden. Dit zonder beperkt te worden door de huidige woningmarkt en economische omstandigheden. Zo ontstaan er nieuwe kansen. Deze kansen kunnen eenvoudig worden omgezet in concrete uitgangspunten door te kijken naar de bestemming, bouwkundige uitgangspunten, de (locale) marktomstandigheden en de investering die nodig is om passende invulling te realiseren. Wij zetten alle vastgoedmogelijkheden voor u uiteen in een beknopt onderzoek met kwalitatieve en kwantitatieve uitgangspunten.

Naar concepten