Ons product in een notendop

Wij ontwikkelen en bouwen onroerend goed in samenwerking met particuliere beleggers, institutionele beleggers of beleggingsfondsen. Wij bieden een goed rendement en hechten aan kwaliteit, zodat een solide beleggingsproduct ontstaat waar geprognotiseerde rendementen kunnen worden gehaald. Onze projecten worden gerealiseerd met oog voor de kwaliteit. Zo dragen wij onze steen bij aan een duurzame samenleving. Immers vinden wij dat deze verantwoordelijkheid bij ons ligt.

Beleggen in vastgoed interessant
Beleggen in vastgoed is een tastbare belegging waar, in toenemende mate, door beleggers voor wordt gekozen. Beleggen in vastgoed in de huidige economische omstandigheden is immers interessant vanwege de relatief lage investering met de upper van het Nederlandse economische herstel.

Al onze beleggingen worden geleverd per ‘afzonderlijk appartementsrecht’ en zijn vrij overdraagbaar. Het spreek voor zich dat dit een een belangrijk voordeel is ten opzichte van een belegging in bijvoorbeeld een gesloten vastgoed-CV. Doel van ons beleggingsproduct is beleggers te ontzorgen door de wijze waarop ons concept is opgebouwd.

Informeer vrijblijvend naar onze lopende projecten en ons concept.

E-mail

Stuur een bericht naar info@sw2vg.nl

Bel

Stuur een bericht naar tel: +31 (0)40 41 00 424

Contact

Leenderweg 258,
5644AD EINDHOVEN

Onze projecten

Wij van SW² Vastgoed bieden u verschillende projecten. Momenteel worden er veel nieuwbouw en herontwikkeling projecten uitgevoerd die passen bij SW² Vastgoed. Samen met particuliere beleggers, beleggingsfondsen of institutionele beleggers zorgen wij voor de ontwikkeling en bouw van prachtige projecten. Neem een kijkje naar onze laatste ontwikkelingen!

Naar projecten

Beleg in vastgoed

Wilt u beleggen in vastgoed? Wij helpen u graag verder. Steeds vaker wordt er gekozen om te beleggen in vastgoed. Dit omdat er momenteel een hoog rendement uit te halen valt door de economische omstandigheden. En dat allemaal met een relatief lage investering. Beleggen in vastgoed is een tastbare belegging. Voor veel mensen is dit een groot voordeel. Wij van SW² Vastgoed zijn specialist op het gebied van vastgoedontwikkeling. Wilt u ook beleggen in vastgoed? Neem dan contact met ons op!

Naar beleggen

Concepten

Onze aanpak is het zoeken naar commerciële kansen die in elk gebouw verscholen liggen. We beoordelen voor u de vastgoedmogelijkheden. Dit zonder beperkt te worden door de huidige woningmarkt en economische omstandigheden. Zo ontstaan er nieuwe kansen. Deze kansen kunnen eenvoudig worden omgezet in concrete uitgangspunten door te kijken naar de bestemming, bouwkundige uitgangspunten, de (lokale) marktomstandigheden en de investering die nodig is om passende invulling te realiseren. Wij zetten alle vastgoedmogelijkheden voor u uiteen in een beknopt onderzoek met kwalitatieve en kwantitatieve uitgangspunten.

Naar concepten