Over SW² Vastgoed

SW² Vastgoed is onderscheidend in de vastgoedmarkt door haar praktische, doortastende en onorthodoxe handelingswijze bij project- en herontwikkelingsopgaven.
Met sterke expertise in binnenstedelijke en multifunctionele [woon]gebouwen. De lat ligt hoog en wij staan voor een daadkrachtige,
solide organisatie en als betrouwbare partner.

Onze organisatie kenmerkt zich door drie kernwaarden:
1. Integriteit: Werken volgens principe ’zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt’.
2. Professionaliteit: Sterke kennis en expertise van de (lokale) vastgoedmarkt.
3. Excellence: Een stap extra zetten, wat het verschil maakt tussen tevreden en zeer tevreden klanten.

Jong en ambitieus
SW² Vastgoed is een innovatieve en ambitieuze organisatie. We (her)ontwikkelen concepten, bouwen en beleggen in kwalitatief onroerend goed waar mensen kunnen wonen, werken, winkelen en recreëren. Door een diversiteit aan kennis en expertise kunnen wij uiteenlopende [complexe] opgaven realiseren. De veelal binnenstedelijke ontwikkelingen in Nederland worden verkocht aan professionele, institutionele en particuliere beleggers. De verhuur wordt ondergebracht bij diverse professionele beheer organisaties.

Over ons
Met een ‘mean & lean’ team van vastgoedspecialisten streven wij altijd naar maximale toegevoegde waarde en spelen wij in op de snel veranderende (locale) marktomstandigheden met bijbehorende vraag. Onze projecten hebben een doorlooptijd van bij voorkeur 1 jaar. Hierdoor kunnen we altijd direct anticiperen op de markt en sluit het aanbod optimaal aan bij de vraag.

Filosofie
Integriteit, Professionaliteit en Excellence zijn de belangrijkste kenmerken voor onze organisatie. Door in de huid te kruipen van zowel de verkopers, kopers, gemeente, aannemers en partners worden voor alle partijen de beste resultaten bereikt. Zo worden lange termijn relaties opgebouwd wat zorgt voor de beoogde continuïteit, prettige wijze van samenwerken en realisatie van duurzame projecten waar alle betrokken partijen trots op kunnen zijn.

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen, bij voorkeur per e-mail.

 

E-mail

Stuur een bericht naar info@sw2vg.nl

Bel

Stuur een bericht naar tel: +31 (0)40 41 00 424

Contact

Leenderweg 258,
5644AD EINDHOVEN

Onze projecten

Wij van SW² Vastgoed bieden u verschillende projecten. Momenteel worden er veel nieuwbouw en herontwikkeling projecten uitgevoerd die passen bij SW² Vastgoed. Samen met particuliere beleggers, beleggingsfondsen of institutionele beleggers zorgen wij voor de ontwikkeling en bouw van prachtige projecten. Neem een kijkje naar onze laatste ontwikkelingen!

Naar projecten

Beleg in vastgoed

Wilt u beleggen in vastgoed? Wij helpen u graag verder. Steeds vaker wordt er gekozen om te beleggen in vastgoed. Dit omdat er momenteel een hoog rendement uit te halen valt door de economische omstandigheden. En dat allemaal met een relatief lage investering. Beleggen in vastgoed is een tastbare belegging. Voor veel mensen is dit een groot voordeel. Wij van SW² Vastgoed zijn specialist op het gebied van vastgoedontwikkeling. Wilt u ook beleggen in vastgoed? Neem dan contact met ons op!

Naar beleggen

Concepten

Onze aanpak is het zoeken naar commerciële kansen die in elk gebouw verscholen liggen. We beoordelen voor u de vastgoedmogelijkheden. Dit zonder beperkt te worden door de huidige woningmarkt en economische omstandigheden. Zo ontstaan er nieuwe kansen. Deze kansen kunnen eenvoudig worden omgezet in concrete uitgangspunten door te kijken naar de bestemming, bouwkundige uitgangspunten, de (lokale) marktomstandigheden en de investering die nodig is om passende invulling te realiseren. Wij zetten alle vastgoedmogelijkheden voor u uiteen in een beknopt onderzoek met kwalitatieve en kwantitatieve uitgangspunten.

Naar concepten