Verdistraat 87, Oss

In een bekende en geliefde wijk aan de rand van Oss stond dit mooie Karmelieten Klooster. Omdat er een tekort is aan woonruimte is er besloten dit pand om te toveren tot een prachtig modern appartementen complex met 87 appartementen.

Project
Verdistraat 87, Oss

Disciplines
Ontwerp, herindeling, renovatie en onderhoud.

Projectomschrijving
Dit pand hebben we aangekocht vergunningen op aangevraagd en weer doorverkocht aan een partij welke het zelf gaat verbouwen.  Elk appartement is ruim van opzet en zal worden afgewerkt met met kwalitatieve materialen . Het gebouw ligt op steenworp afstand van het centrum en tegelijkertijd omringd door veel groen. Kortom, wonen in een oud Klooster, maar wél met alle luxe van vandaag.

Ga terug

E-mail

Stuur een bericht naar info@sw2vg.nl

Bel

Stuur een bericht naar tel: +31 (0)40 41 00 424

Contact

Leenderweg 258,
5644AD EINDHOVEN

Onze projecten

Wij van SW² Vastgoed bieden u verschillende projecten. Momenteel worden er veel nieuwbouw en herontwikkeling projecten uitgevoerd die passen bij SW² Vastgoed. Samen met particuliere beleggers, beleggingsfondsen of institutionele beleggers zorgen wij voor de ontwikkeling en bouw van prachtige projecten. Neem een kijkje naar onze laatste ontwikkelingen!

Naar projecten

Beleg in vastgoed

Wilt u beleggen in vastgoed? Wij helpen u graag verder. Steeds vaker wordt er gekozen om te beleggen in vastgoed. Dit omdat er momenteel een hoog rendement uit te halen valt door de economische omstandigheden. En dat allemaal met een relatief lage investering. Beleggen in vastgoed is een tastbare belegging. Voor veel mensen is dit een groot voordeel. Wij van SW² Vastgoed zijn specialist op het gebied van vastgoedontwikkeling. Wilt u ook beleggen in vastgoed? Neem dan contact met ons op!

Naar beleggen

Concepten

Onze aanpak is het zoeken naar commerciële kansen die in elk gebouw verscholen liggen. We beoordelen voor u de vastgoedmogelijkheden. Dit zonder beperkt te worden door de huidige woningmarkt en economische omstandigheden. Zo ontstaan er nieuwe kansen. Deze kansen kunnen eenvoudig worden omgezet in concrete uitgangspunten door te kijken naar de bestemming, bouwkundige uitgangspunten, de (lokale) marktomstandigheden en de investering die nodig is om passende invulling te realiseren. Wij zetten alle vastgoedmogelijkheden voor u uiteen in een beknopt onderzoek met kwalitatieve en kwantitatieve uitgangspunten.

Naar concepten