Vleesstraat 2-4, Venlo (Markt)

In het centrum van Venlo zal een gemeentelijk monument worden getransformeerd. Op de begane grond zit de winkel Jack & Jones en op de boven gelegen verdiepingen zullen 14 appartementen worden gerealiseerd. Doordat het een monumentaal pand is, wat ook nog eens gelegen is in het stadscentrum, is het een belangrijke ontwikkeling. Op deze manier kunnen wij als ontwikkelaar laten zien wat wij in huis hebben.

Project
Vleesstraat 2-4, Venlo (Markt)

Disciplines
Ontwerp en transformatie

Projectomschrijving
Een voormalig winkelpand met boven gelegen verdiepingen zal getransformeerd worden. De winkel op de begane grond zal blijven zitten. De 14 appartementen zullen vervolgens verhuurd worden.

Ga terug

E-mail

Stuur een bericht naar info@sw2vg.nl

Bel

Stuur een bericht naar tel: +31 (0)40 41 00 424

Contact

Leenderweg 258,
5644AD EINDHOVEN

Onze projecten

Wij van SW² Vastgoed bieden u verschillende projecten. Momenteel worden er veel nieuwbouw en herontwikkeling projecten uitgevoerd die passen bij SW² Vastgoed. Samen met particuliere beleggers, beleggingsfondsen of institutionele beleggers zorgen wij voor de ontwikkeling en bouw van prachtige projecten. Neem een kijkje naar onze laatste ontwikkelingen!

Naar projecten

Beleg in vastgoed

Wilt u beleggen in vastgoed? Wij helpen u graag verder. Steeds vaker wordt er gekozen om te beleggen in vastgoed. Dit omdat er momenteel een hoog rendement uit te halen valt door de economische omstandigheden. En dat allemaal met een relatief lage investering. Beleggen in vastgoed is een tastbare belegging. Voor veel mensen is dit een groot voordeel. Wij van SW² Vastgoed zijn specialist op het gebied van vastgoedontwikkeling. Wilt u ook beleggen in vastgoed? Neem dan contact met ons op!

Naar beleggen

Concepten

Onze aanpak is het zoeken naar commerciële kansen die in elk gebouw verscholen liggen. We beoordelen voor u de vastgoedmogelijkheden. Dit zonder beperkt te worden door de huidige woningmarkt en economische omstandigheden. Zo ontstaan er nieuwe kansen. Deze kansen kunnen eenvoudig worden omgezet in concrete uitgangspunten door te kijken naar de bestemming, bouwkundige uitgangspunten, de (lokale) marktomstandigheden en de investering die nodig is om passende invulling te realiseren. Wij zetten alle vastgoedmogelijkheden voor u uiteen in een beknopt onderzoek met kwalitatieve en kwantitatieve uitgangspunten.

Naar concepten